facebook ASMAT

nie laa pic² yg prnah kami brdua guna utk wat DP fb kami brdua... (saje nak post sama mcm entry awek aku, hoho) tapi aku ada beza sket dari entry awek aku tu sbb ak ada lebih satu gambar dari si die... so, jom layannn~


- pic pertama -
nie DP 1st kami... pic nie mmg byk knangan laa sbb nie pic 1st ktorg pakai sama²


- pic kedua -
nie pic 2nd ASMAT... pic nie kami amik dri cite rapunzel tuu... ak igt agi, awek aku bkn main hepi agi ble dpt pkai pic nie same² sbb die suke cite sweet niee...ak pon ske gak cite nie, best jgk laa.. tpi yg pnting, anak buah aku yg 4 thun tu dah khatam byk kali cite nie :p


- pic ketiga -
pic nie mmg paling aku suke sbb nmpk cantik pic die... nie pic cite UP, awek aku yg gtaw cite nie kat aku... aku kasi edit sket biar nmpk agi cantik :)


- pic keempat -
nie pic yg ktorg pkai skrg... waaa, pnat beb aku ukir kat pokok tuu.. dgn kena gigit kerengga agi mase tuu.. tpi aku x kisah sgt pon sbb aku wat smua tu utk nak tgok awek ak hepi², tu jee..


- pic kelima -
pic nie masih blum digunakan agi wat mase niee...pic nie aku kasi edit sket biar nmpk cantik & aku puas hati sbb si die suke pic nie wlpon pic nie x guna utk DP agi wat mase nie


- pic keenam -
pic nie masih baru lagi.. pic nie aku wat time bosan² ari tuu.. nnt ada mase, pic nie akan jd DP fb kami brdua pula, insyaAllah :)


- pic ketujuh -
emmm,pic nie la paling aku sedih sket laaa..pic nie klu ikot aku nak jadikan DP kedua kami slepas pic prtama tuu..pic nie penat aku edit wooo... tpi aku pon xtaw sbb pe pic nie masih x jadi DP kami berdua wlpon pic nie aku edit mase 1.1.2011 agi taw... mugkin pic nie x scantik pic² kat atas tu kot... tpi biarlah, aku still akan simpan pic nie sbb pic nie mmg pic paling lama aku nak edit... hoho








malu !! malu !!

mlm tadi, mmg aku malu gile3... sbb pe mat? haaaa, sbb awek aku laaa.. die kenakan aku beb... die kenakan pe mat? alaaaa, xyah la aku nak story kat sini kan.. tapi yg pnting, aku mmg malu jgk laa sbb dah trkena dgn gurauan die tuu... cyg aku nie mmg pndai bab² kenakan aku... tapi xpe lah, skurg² nya ktorg dapat gelak² hepi sama² mase die call tuu kan... you are my lovely girl :)


p/s : yg msg 28hb thun dpn tu, i guraw² je ok... jgn la wat btol² cyg... cukup² laa, x baik taw... kesian sikit kat kite niee..

Allah syg kat aku :)

alhamdulillah, Allah byk uji aku dlm 2-3 hari niee...smalam pon Allah uji aku lagi... terima kasih Allah,kerana mmberi ujian kpdaku... insyaAllah aku cuba hadapi ujian nie ngn sabar & hati yg tenang... bykan baca al-quran, bykan berzikir ye rahmat... alhamdulillah, skrg hati aku tenang sgt3... to my dear, nie pic khas buat dirimu...hepi2 sokmo yee cyggg... love u so3 much :)














sketch...sketch...sketch

dlm 2-3 hari nie, aku asyik mngadap benda alah nie jeee...nak hntar utk assigment group ktorg...tapi srius aku cakap,mmg best ngadap bende niee.. bak kata awek aku, da cam bdk arkitek plak aku niee, huhu...nie laa hasil2 yg aku wat spanjang mngadap bende yg wat aku cam bdk arkitek niee :)

sebelum

selepas

sebelum

selepas

laju siot !!!


korg tgok btol2.. 900kb/sec tuu,hahaha.. nie time wifi tibe2 jadi laju gile.. mmg pelik anak ajaib laaa... cam ssh nak caye, hahaha

semoga berkekalan

pejam celik, pejam celik...dah 1 tahun rupanya ktorg kapel...nak ckap skjap,ntah laaa..mmg skjap kot!! dah 1 tahun ktorg kapel,dah 1 tahun jgak lah ktorg kenal hati budi masing2... dah 1 tahun jgk lah ktorg kongsi masalah sama2.. bleh cakap everything nak sama2 lah!! doa ikhlas dpd aku,smg hbungan nie kekal smpai ke syurga...pesan aku,hrap dpt jagalah hbungan nie dgn sebaiknya ye comey sbb bukan senang nk cukupkan 1 tahun tuu... dan benda paling penting yg aku nak si dia ingat,bukan senang aku nak amik cinta drpd hati dia.. byk ssh payah wooo.. dan benda yg paling penting agi, i LOVE u so3 much!! :)

kesian, cuak la siot !!

Lu cuak pe mat?? bkn gua la,tapi ada seketul brader nieee..ada story sket gua nak gtaw kat lu niee..tapi tu la,nnt brader tu mrah plak kan?? asal die nak mrah plak mat?? haaaa,lu x taw maaa...ada brader sorg nie bukan maen langsi dgn gua pny kwn maa...tapi story yg gua nak gtaw kat lu,brader tu xde la langsi mane dowhh...die igt itu tempat,gua x leh msuk kaa?? wahaha.silap org laaa..gua pon byk kaki kat sane maa..gua ada call dgn gua pny sppu, sppu gua tu ckap brader tu x langsi pon..ada ke die ckap area KL tu die ngn bdk2 die yg pegang..nak tergolek gua dgr brader.. padahal ntah2 ptg2 jz lepak kat tman jasmin gombak jee..tgok bdk2 skolah maen basikal,hahaha..pehhh,blah la weii...nseb baik sppu gua tu dduk sana..dpt la gak gua kasi mirror kat lu pny kaki,haha..msti lu cuak kan?? pdan muka luu..mmg gua nak kasi lu cuak pon..nak tnjuk langsi sgt knon,blah la weiii...haaaa,cuak la tuu..cuak la tuuu...hahahaha!!

apa salah aku??

aku pon x taw mana salah aku,mana jahat aku, mana silap aku...ingat nak kongsi something dgn dia hari niee..tapi nak wat cmne kan, xde luck nak kongsi dgn dia..malang btol aku hari nie...

Ku Ukir Indah Namamu


waaaaa, da lame gua x update blog niee.. sbnrnya gua saje je biarkan blog gua nie bersawang, nak kasi spider lepak lama2 sket kat wall blog gua niee (alasan semata2)...ksian dorg xde umah kan.. so, gua yg baik ati nie buatkan la umah utk dorg...snang je sbb umah dorg kan xyah pakai kontraktor & tukang2 pon..so,gua tlong la bina.. dah2,da byk merapu niee.. post nie gua nak tuju kat sape ea?? kat sape agi, kat nama ASMAT tu laa..pnat gua ukir + kerengga yg time tu nak manja2 ngn gua pny kaki,gedik btol dorg kan... tapi dlm dorg gedix2 tu, siap jugak gua ukir...ok laaa,wish dari gua.. smg hbungan kami kekal hingga ke anak cucu & kekal hingga ke syurgaa...korg smua doakan utk kami yee !!

Jangan bersedih rahmat... ALLAH brsama kamu

hrap hati aku nie sntiasa hepi2 jee...sekian

Ya Allah

Ya Allah...aku brmohon kpd Mu Ya Allah..Kau kuatkanlah hatiku ini, tabahkanlah hatiku ini...hatiku dlm kesdihan Ya Allah...ceriaknlah hatiku kmbali Ya Allah...Ya Allah, kuatkanlah jodoh diantara kami berdua Ya Allah... tetapkanlah prasaan cinta & kasih sayang diantra kami berdua Ya Allah...Ya Allah, kuatkanlah jodoh kami... kuatkanlah jodoh kami... kuatkanlah jodoh kami...hnya Engkau shja yg Maha Mengetahui prsaanku trhadap dia Ya Allah... kuatkanlah prsaan cinta & sayang diantra kami brdua Ya Allah...aku brmohon kpdMu Ya Allah, Kau makbulkanlah doaku ini... makbulkanlah doaku ini...

2 merah 1 ungu

post kali nie, aku just nak post bnde nie jee...pe tu?? haaa, just aku & sweetheart aku je yg taw, hoho... smoga post nie dpt wat die hepi2 laaa... : )

Tanpamu


Tanpamu hidupku jadi sunyi....Tanpamu ku seakan mati... Tanpamu bagai malamku tanpa bintang....Tanpamu aku kan tersesat....Tanpamu tiada lagi hasrat....Tanpamu seakan jantungku berhenti....Kasih yakinlah kepada diriku.... Sayang dan cintaku pun hanya untukmu....Dan takkan berubah untuk selamanya,Cintaku hanya padamu.....buat kekasih hatiku, WAN ASMA WAN SALPIAHUDIN , i love u so3 much

i LOVE u


xde brita pnas pon yg ak nk post kat sini..xde gak brita sejuk yg aku nak post kat sini..aku just nak gtaw yg aku sgt3 cintakan awek aku....smga drimu sihat2 je ye syggg....cewaahhhh

Keputusan Undian Peringkat Kumpulan Liga Juara-Juara Eropah 2011/2012

Undian Peringkat Kumpulan Liga Juara- Juara Eropah 2011/2012 telah dijalankan smlam. so,result dah ada.. jadi pada sesiapa yang nak tengok pasukan favourite dorg tu ada dalam kumpulan mana,boleh la tengok kt table kt bwah tu yee.. korg tgok2 & rse2 kan,group mne la bleh dikatakn group "maut tahap dewa"?.. Group H ke?? Barcelona satu group dengan gua pny team beb,AC Milan.. Best gak tu..group lain aku nampak cam seimbang je..pape pon, caiyok2 Milan!!

Group A: Bayern Munich, Villarreal, Man Cityy, Napoli

Group B: Inter Milan, CSKA Moscow, Lille, Trabzonspor

Group C: Man Utd, Benfica, Basle, Otelul Galati

Group D: Real Madrid, Lyon, Ajax, Dinamo Zagreb

Group E: Chelsea, Valencia, Bayer Leverkusen, Genk

Group F: Arsenal, Marseille, Olympiakos, Borussia Dortmund

Group G: FC Porto, Shakhtar Donetsk, Zenit , St Petersburg, Apoel FC

GROUP H: Barcelona, AC MILAN, Bate Borisov, Viktoria Pizen


i LOVE my blog


korg tgok pic kt ats tu pon,xpayah gua nk rajin2 kasi sesi kaunseling psal pe gua taip post nie kn..tpi xde la gua nk angkat tgan cm dlm pic tu..tu bkn tgan gua yee..gua cilok kt google jerk,hoho..1st,gua rse smcam je ble nak taip blog2 niee..mklumla,gua da lme xmaen blog2 nie..dulu gua igt gua da nak cuci tangan dari main bnde2 alah niee..tpi nseb baik gua still simpn gua pny blog nie beb & tibe2 je rse nk wat gtong-ryong tahap dewa gitu kat blog nie..tu pon lepas awek gua sruh kasi 'kilat' sikit gua pny blog niee..klu x,mmg da brsawang la blog gua nie dgn spider2 tu...tpi best gak kan ada spider2 niee..,nnt dorg dpt gigit gua pny jari & free2 gak gua dpt jd spiderman,hahaha..dah2,gua xnk merapu2 agi bulan2 pose niee,mak gua mrah beb...jap2,nape dari tadi gua asik bhasakan gua2 nie..nie mesti kes nak tunjuk samseng nie..haha,ak sje je tu..ok la,aku mlas nk taip pnjg2 niee..pape pon,slmat brbuke pose ye smua..tggu post yg baru nnt yee.. i LOVE my blog & LOVE gak kat awek aku,cewwaahhh :)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...