PS> playstation @ photoshop???











Haaaaaaaaaaa,,,da lme ak xupdate blog ak nie...so,post kali nie ak nk cite sket psal PS...kalau ckp je pasal PS,mesti owg akan ingat game,game,game...tpi PS y ak nk story kt cni bkn playstation,tapi photoshop...klu kowg nk taw,ak nie mmg mnat giler(99x) dengan photoshop nie..pic aku yang cun(13x) kat atas tu aku edit pakai photoshop lerr..tapi sebenarnya pic tu cun sebab muka aku yg cun...hahahahaha,,(perasan tahap dewa) so,nnt klu ad mse ak wat post tntag tutorial cmne nk gune software y mmg da smua maklum tntang kelebihanya mengedit photo..ok,so nnt rjin2 r lawat log ak nie...ok,zzzaaaaaaassssssssssss~

pendaratan di bulan 1 PENIPUAN !!!


Mustahil..itulah jawapan yg terlintas di kepala anda atau tanya saja Neil Amstrong yang kononya pernah berada di bulan dan berhasil memacakan bendera AS di sana. Tapi apakah Neil Amstrong benar2 telah pergi ke bulan??? Kini semakin banyak pihak dan bukti yang menguatkan keraguan Neil Armstrong pernah melakukan pendaratan di bulan dan foto2nya yg puluhan tahun telah terpublikasi ke seluruh dunia itu.Ttpi sebenarnya yg terjadi adalah, Armstrong berada di dalam sebuah studio alam buatan di sebuah tempat di Arizona yang sengaja disetting mirip dgn keadaan di bulan...Antra bukti kelentongnya pendaratan si jantan nie adalah: 1)Pakar saintis memaparkan teori yang menyebutkan bahwa kemungkinan besar para astronot itu akan habis terpanggang terlebih dahulu saat melewati ’sabuk’ Van Allen sebelum mencapai bulan..2)Tidak ada atmosfera di Bulan, dengan demikian seharusnya bintang2 yg terlihat dari langit di Bulan akn bersinar lebih terang..3) bendera AS yang terlihat berkibar pada foto dan video rakaman..mustahil bendera tersebut boleh berkibar sbb mana ada udara di Bulan..btol x???so,korg semua mmg sah kena kencing ngn dorg semua...so,cpt2 la prgi basuh kencing tu...air kencing kn najis...xsah solat nnt..huahuahuahua

say GOOD BYE to vista?

Haha...Dlm bbrapa bulan nie,telinga aku asik dgr jer org brdebat psal wndows 7 vs wndows vista...bkn dpt hadiah pon...so,post kali nie ak nak citer sket psl perbezaan antara windows 7 & windows vista...skrg nie aku mseh stay guna windows vista Ultimate..nnt ada mse aku tukr ler..klu korg smua nk taw,byk gak prbezaan antra windows 7 dgn windows vista nie..antaranya penggunaan RAM yg minimum..selain tu,function2 dlm wndows 7 pon dah susun dgn baik..lagi satu yang best nyer, windows 7 nie ada function callibration monitor & background wallpaper boleh tukar2 secara automatik mengikut kehendak kita utk tukar wallpaper dlm berapa saat @ minit..yg lain2 sume mcm windows vista..windows 7 pon lagi laju sistem operasinya brbnding dgn wndows vista..dan yang paling best lagi, klau korg ada drivers XP utk sesuatu hardware, korang boleh guna utk compatible dgn windows 7..kalau tak caya,cubalah..mana2 yang ada RAM lebih 3GB, gune yg 64-bit punye..konpom tak nyesal..ok,slmt mncuba!!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...