kesian, cuak la siot !!

Lu cuak pe mat?? bkn gua la,tapi ada seketul brader nieee..ada story sket gua nak gtaw kat lu niee..tapi tu la,nnt brader tu mrah plak kan?? asal die nak mrah plak mat?? haaaa,lu x taw maaa...ada brader sorg nie bukan maen langsi dgn gua pny kwn maa...tapi story yg gua nak gtaw kat lu,brader tu xde la langsi mane dowhh...die igt itu tempat,gua x leh msuk kaa?? wahaha.silap org laaa..gua pon byk kaki kat sane maa..gua ada call dgn gua pny sppu, sppu gua tu ckap brader tu x langsi pon..ada ke die ckap area KL tu die ngn bdk2 die yg pegang..nak tergolek gua dgr brader.. padahal ntah2 ptg2 jz lepak kat tman jasmin gombak jee..tgok bdk2 skolah maen basikal,hahaha..pehhh,blah la weii...nseb baik sppu gua tu dduk sana..dpt la gak gua kasi mirror kat lu pny kaki,haha..msti lu cuak kan?? pdan muka luu..mmg gua nak kasi lu cuak pon..nak tnjuk langsi sgt knon,blah la weiii...haaaa,cuak la tuu..cuak la tuuu...hahahaha!!

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...