facebook ASMAT

nie laa pic² yg prnah kami brdua guna utk wat DP fb kami brdua... (saje nak post sama mcm entry awek aku, hoho) tapi aku ada beza sket dari entry awek aku tu sbb ak ada lebih satu gambar dari si die... so, jom layannn~


- pic pertama -
nie DP 1st kami... pic nie mmg byk knangan laa sbb nie pic 1st ktorg pakai sama²


- pic kedua -
nie pic 2nd ASMAT... pic nie kami amik dri cite rapunzel tuu... ak igt agi, awek aku bkn main hepi agi ble dpt pkai pic nie same² sbb die suke cite sweet niee...ak pon ske gak cite nie, best jgk laa.. tpi yg pnting, anak buah aku yg 4 thun tu dah khatam byk kali cite nie :p


- pic ketiga -
pic nie mmg paling aku suke sbb nmpk cantik pic die... nie pic cite UP, awek aku yg gtaw cite nie kat aku... aku kasi edit sket biar nmpk agi cantik :)


- pic keempat -
nie pic yg ktorg pkai skrg... waaa, pnat beb aku ukir kat pokok tuu.. dgn kena gigit kerengga agi mase tuu.. tpi aku x kisah sgt pon sbb aku wat smua tu utk nak tgok awek ak hepi², tu jee..


- pic kelima -
pic nie masih blum digunakan agi wat mase niee...pic nie aku kasi edit sket biar nmpk cantik & aku puas hati sbb si die suke pic nie wlpon pic nie x guna utk DP agi wat mase nie


- pic keenam -
pic nie masih baru lagi.. pic nie aku wat time bosan² ari tuu.. nnt ada mase, pic nie akan jd DP fb kami brdua pula, insyaAllah :)


- pic ketujuh -
emmm,pic nie la paling aku sedih sket laaa..pic nie klu ikot aku nak jadikan DP kedua kami slepas pic prtama tuu..pic nie penat aku edit wooo... tpi aku pon xtaw sbb pe pic nie masih x jadi DP kami berdua wlpon pic nie aku edit mase 1.1.2011 agi taw... mugkin pic nie x scantik pic² kat atas tu kot... tpi biarlah, aku still akan simpan pic nie sbb pic nie mmg pic paling lama aku nak edit... hoho








malu !! malu !!

mlm tadi, mmg aku malu gile3... sbb pe mat? haaaa, sbb awek aku laaa.. die kenakan aku beb... die kenakan pe mat? alaaaa, xyah la aku nak story kat sini kan.. tapi yg pnting, aku mmg malu jgk laa sbb dah trkena dgn gurauan die tuu... cyg aku nie mmg pndai bab² kenakan aku... tapi xpe lah, skurg² nya ktorg dapat gelak² hepi sama² mase die call tuu kan... you are my lovely girl :)


p/s : yg msg 28hb thun dpn tu, i guraw² je ok... jgn la wat btol² cyg... cukup² laa, x baik taw... kesian sikit kat kite niee..

Allah syg kat aku :)

alhamdulillah, Allah byk uji aku dlm 2-3 hari niee...smalam pon Allah uji aku lagi... terima kasih Allah,kerana mmberi ujian kpdaku... insyaAllah aku cuba hadapi ujian nie ngn sabar & hati yg tenang... bykan baca al-quran, bykan berzikir ye rahmat... alhamdulillah, skrg hati aku tenang sgt3... to my dear, nie pic khas buat dirimu...hepi2 sokmo yee cyggg... love u so3 much :)














sketch...sketch...sketch

dlm 2-3 hari nie, aku asyik mngadap benda alah nie jeee...nak hntar utk assigment group ktorg...tapi srius aku cakap,mmg best ngadap bende niee.. bak kata awek aku, da cam bdk arkitek plak aku niee, huhu...nie laa hasil2 yg aku wat spanjang mngadap bende yg wat aku cam bdk arkitek niee :)

sebelum

selepas

sebelum

selepas

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...