laju siot !!!


korg tgok btol2.. 900kb/sec tuu,hahaha.. nie time wifi tibe2 jadi laju gile.. mmg pelik anak ajaib laaa... cam ssh nak caye, hahaha

semoga berkekalan

pejam celik, pejam celik...dah 1 tahun rupanya ktorg kapel...nak ckap skjap,ntah laaa..mmg skjap kot!! dah 1 tahun ktorg kapel,dah 1 tahun jgak lah ktorg kenal hati budi masing2... dah 1 tahun jgk lah ktorg kongsi masalah sama2.. bleh cakap everything nak sama2 lah!! doa ikhlas dpd aku,smg hbungan nie kekal smpai ke syurga...pesan aku,hrap dpt jagalah hbungan nie dgn sebaiknya ye comey sbb bukan senang nk cukupkan 1 tahun tuu... dan benda paling penting yg aku nak si dia ingat,bukan senang aku nak amik cinta drpd hati dia.. byk ssh payah wooo.. dan benda yg paling penting agi, i LOVE u so3 much!! :)

kesian, cuak la siot !!

Lu cuak pe mat?? bkn gua la,tapi ada seketul brader nieee..ada story sket gua nak gtaw kat lu niee..tapi tu la,nnt brader tu mrah plak kan?? asal die nak mrah plak mat?? haaaa,lu x taw maaa...ada brader sorg nie bukan maen langsi dgn gua pny kwn maa...tapi story yg gua nak gtaw kat lu,brader tu xde la langsi mane dowhh...die igt itu tempat,gua x leh msuk kaa?? wahaha.silap org laaa..gua pon byk kaki kat sane maa..gua ada call dgn gua pny sppu, sppu gua tu ckap brader tu x langsi pon..ada ke die ckap area KL tu die ngn bdk2 die yg pegang..nak tergolek gua dgr brader.. padahal ntah2 ptg2 jz lepak kat tman jasmin gombak jee..tgok bdk2 skolah maen basikal,hahaha..pehhh,blah la weii...nseb baik sppu gua tu dduk sana..dpt la gak gua kasi mirror kat lu pny kaki,haha..msti lu cuak kan?? pdan muka luu..mmg gua nak kasi lu cuak pon..nak tnjuk langsi sgt knon,blah la weiii...haaaa,cuak la tuu..cuak la tuuu...hahahaha!!

apa salah aku??

aku pon x taw mana salah aku,mana jahat aku, mana silap aku...ingat nak kongsi something dgn dia hari niee..tapi nak wat cmne kan, xde luck nak kongsi dgn dia..malang btol aku hari nie...

Ku Ukir Indah Namamu


waaaaa, da lame gua x update blog niee.. sbnrnya gua saje je biarkan blog gua nie bersawang, nak kasi spider lepak lama2 sket kat wall blog gua niee (alasan semata2)...ksian dorg xde umah kan.. so, gua yg baik ati nie buatkan la umah utk dorg...snang je sbb umah dorg kan xyah pakai kontraktor & tukang2 pon..so,gua tlong la bina.. dah2,da byk merapu niee.. post nie gua nak tuju kat sape ea?? kat sape agi, kat nama ASMAT tu laa..pnat gua ukir + kerengga yg time tu nak manja2 ngn gua pny kaki,gedik btol dorg kan... tapi dlm dorg gedix2 tu, siap jugak gua ukir...ok laaa,wish dari gua.. smg hbungan kami kekal hingga ke anak cucu & kekal hingga ke syurgaa...korg smua doakan utk kami yee !!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...