facebook ASMAT

nie laa pic² yg prnah kami brdua guna utk wat DP fb kami brdua... (saje nak post sama mcm entry awek aku, hoho) tapi aku ada beza sket dari entry awek aku tu sbb ak ada lebih satu gambar dari si die... so, jom layannn~


- pic pertama -
nie DP 1st kami... pic nie mmg byk knangan laa sbb nie pic 1st ktorg pakai sama²


- pic kedua -
nie pic 2nd ASMAT... pic nie kami amik dri cite rapunzel tuu... ak igt agi, awek aku bkn main hepi agi ble dpt pkai pic nie same² sbb die suke cite sweet niee...ak pon ske gak cite nie, best jgk laa.. tpi yg pnting, anak buah aku yg 4 thun tu dah khatam byk kali cite nie :p


- pic ketiga -
pic nie mmg paling aku suke sbb nmpk cantik pic die... nie pic cite UP, awek aku yg gtaw cite nie kat aku... aku kasi edit sket biar nmpk agi cantik :)


- pic keempat -
nie pic yg ktorg pkai skrg... waaa, pnat beb aku ukir kat pokok tuu.. dgn kena gigit kerengga agi mase tuu.. tpi aku x kisah sgt pon sbb aku wat smua tu utk nak tgok awek ak hepi², tu jee..


- pic kelima -
pic nie masih blum digunakan agi wat mase niee...pic nie aku kasi edit sket biar nmpk cantik & aku puas hati sbb si die suke pic nie wlpon pic nie x guna utk DP agi wat mase nie


- pic keenam -
pic nie masih baru lagi.. pic nie aku wat time bosan² ari tuu.. nnt ada mase, pic nie akan jd DP fb kami brdua pula, insyaAllah :)


- pic ketujuh -
emmm,pic nie la paling aku sedih sket laaa..pic nie klu ikot aku nak jadikan DP kedua kami slepas pic prtama tuu..pic nie penat aku edit wooo... tpi aku pon xtaw sbb pe pic nie masih x jadi DP kami berdua wlpon pic nie aku edit mase 1.1.2011 agi taw... mugkin pic nie x scantik pic² kat atas tu kot... tpi biarlah, aku still akan simpan pic nie sbb pic nie mmg pic paling lama aku nak edit... hoho








No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...