Keputusan Undian Peringkat Kumpulan Liga Juara-Juara Eropah 2011/2012

Undian Peringkat Kumpulan Liga Juara- Juara Eropah 2011/2012 telah dijalankan smlam. so,result dah ada.. jadi pada sesiapa yang nak tengok pasukan favourite dorg tu ada dalam kumpulan mana,boleh la tengok kt table kt bwah tu yee.. korg tgok2 & rse2 kan,group mne la bleh dikatakn group "maut tahap dewa"?.. Group H ke?? Barcelona satu group dengan gua pny team beb,AC Milan.. Best gak tu..group lain aku nampak cam seimbang je..pape pon, caiyok2 Milan!!

Group A: Bayern Munich, Villarreal, Man Cityy, Napoli

Group B: Inter Milan, CSKA Moscow, Lille, Trabzonspor

Group C: Man Utd, Benfica, Basle, Otelul Galati

Group D: Real Madrid, Lyon, Ajax, Dinamo Zagreb

Group E: Chelsea, Valencia, Bayer Leverkusen, Genk

Group F: Arsenal, Marseille, Olympiakos, Borussia Dortmund

Group G: FC Porto, Shakhtar Donetsk, Zenit , St Petersburg, Apoel FC

GROUP H: Barcelona, AC MILAN, Bate Borisov, Viktoria Pizen


i LOVE my blog


korg tgok pic kt ats tu pon,xpayah gua nk rajin2 kasi sesi kaunseling psal pe gua taip post nie kn..tpi xde la gua nk angkat tgan cm dlm pic tu..tu bkn tgan gua yee..gua cilok kt google jerk,hoho..1st,gua rse smcam je ble nak taip blog2 niee..mklumla,gua da lme xmaen blog2 nie..dulu gua igt gua da nak cuci tangan dari main bnde2 alah niee..tpi nseb baik gua still simpn gua pny blog nie beb & tibe2 je rse nk wat gtong-ryong tahap dewa gitu kat blog nie..tu pon lepas awek gua sruh kasi 'kilat' sikit gua pny blog niee..klu x,mmg da brsawang la blog gua nie dgn spider2 tu...tpi best gak kan ada spider2 niee..,nnt dorg dpt gigit gua pny jari & free2 gak gua dpt jd spiderman,hahaha..dah2,gua xnk merapu2 agi bulan2 pose niee,mak gua mrah beb...jap2,nape dari tadi gua asik bhasakan gua2 nie..nie mesti kes nak tunjuk samseng nie..haha,ak sje je tu..ok la,aku mlas nk taip pnjg2 niee..pape pon,slmat brbuke pose ye smua..tggu post yg baru nnt yee.. i LOVE my blog & LOVE gak kat awek aku,cewwaahhh :)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...