jersi baru

wazzup² !! dah lame aku x edit blog niee.. maklumla,2 minggu aku asyik balun buku je... study beb !! dah², ini pny post aku nak story psal jersi baru aku... jersi pe lagi klau x jersi ac milan aku kan... aku baru angkat yg away pny.. season ne pny lah.. home dah lme aku angkat... nie jersi yg ke-5 aku utk ac milan.. tpi 1 jersi away aku dah hilang mse kat melaka ari tu, hampeh... so, tgok² lah pic kat bwah nie yeee..



bile dah pkai, jadi lah camni...











tu diaaaaaa... 3 model paling bhaya abad ini

p/s: tunggu post strusnya... aku ada angkat jersi milan yg season lpas...tpi aku beli online.. so, lmbat sikit laa.. minggu dpan baru smpai :)

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...